Sunday 23 October 2016

Pärnu Rannajooks ja edasi...

Teen kiire ülevaate tänasest jooksust. Või noh tagasiulatuvalt siis, et jooksma olen jõudnud pärast Viljandi võistlusi vaid korra, eelmisel pühapäeval...jooksin lõike. Lõikude keskmine tempo oli nagu maratoni keskmine tempo, seega olukord kiiruse osas päris kehva. Samas olen jõusaali juurde lülitanud ja jalatrennid hetkel veidi segavad jooksmist. Noh, jooksu hooaeg on pmts läbi ka ja las olla see kiiruse värk. Hooaja eesmärgid kõik täidetud.
Tänase Pärnu Rannajooksu esimese kilomeetri jooksul mõtlesin küll kohe ära loobuda. Hingamine tõsiselt raskendatud ja tundusin endale mega aeglane. Kui aga keskmist tempot vaatasin, siis lootust päris maha ei matnud. Suur osa jooksust oli vastu tuul rannas. Jalg läks lahti jällegi umbes 4ndal kilomeetril. Ajalisi eesmärke ei püstitanud. Hing oli suht paelaga kaelas terve jooksu niikuinii :D Endalegi üllatuseks tuli netoajaks 44:28, mis on senisest isiklikust (44:18) vaid sekundite kaugusel. Rada muidugi oli võrdlemisi kerge (mitmed pöörded ja tuul võtsid hoogu maha). Aga kokkuvõttes 146. koht (stardinumber oli 652, viimasest grupist start, sai veidi ettepoole silgatud küll;)), naistest 15. ja vanusegrupi 5. koht, no nitševoo.
Enivei võtan nüüd jooksudega kõvasti kergemalt. Paar kergemat võistlust veel järgmise 2 kuu jooksul. Kooliga tõmban ka otsad kokku ja üldiselt võtan aja nõks maha. Keskendun tsipa teistele teemadele :) Aga kõigest lähemalt (või siis mitte :P) omal ajal... :)
 läheb teeb ühe kiirema ringi
no missa külmetad :P

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...