Monday 10 August 2015

Ikka kõver

Lubasin jooksvalt kursis hoida, et kuidas mul siis läheb. Ütleks, et eriliste muutusteta. Kips võeti maha täpselt nädal tagasi esmaspäeval. Arstid ütlesid küll, et ega nüüd trenne teha ei saa jupp aega ja ega jooksmagi minna ei kannata tõenäoliselt (et põrutus valus vms). Proovisin kolmapäeval ja täitsa kannatab küll. See on suuuuur asi, et jooksmas saan käia. Muidu oleks ikka totaalne ikaldus. Aga noh kätt sirgeks ikka ei saa küll. Tegelen venitamiste ja võimlemistega iga päev (konkreetselt nutan ja venitan), eks ta vaikselt hakkab järgi andma, aga no minu kannatus on teadagi. KÕIK peab ju KOHE tulema. 
Trennide osas siis hetkel tegelengi ainult jooksmiste ja käe venitamisega. Muus osas tegelen paljude nende asjadega mida muidu kohe kuidagi ei jõua (kodu, muusika, filmid, raamatud, fotod jne). Kohati on tunne, et elu on isegi kiirem ja tegevusi rohkem kui trennide- ja võistlushooajal.
Eile osalesin Põlva Järvejooksul. Lühike 4km rada. Läksin just mõttega, et teen trennina läbi selle raja (ei saa lasta kiirustrennidel ära kaduda, üksi on raske ennast kiiremaid liigutusi tegema sundida hetkel). Tõusud olid päris korralikud. Osavõtjaid 70, seega mõnus privaatjooks :) Enda vanuseklassis tulin teiseks! Naistest üldse 6.kohale (29st). Aeg oli 18:03. Käib kah haige käpa ja väheste trennide juures.
Edasiste plaanide osas olen hetkel kirjas Rakvere Ööjooksul ja Tartu Suvejooksul (seal viin ka soojenduse läbi). Väga loodan, et nüüd seis ikka paraneb mitte ei halvene ja saan need jooksud ära teha.
Rühmatrennidesse tagasi ei saa enne augusti lõppu. Kätekõverdusi ja lõuatõmbeid just ei tee hetkel :(

Paar päeva pärast kipsi 
Tänane seis
Võrdlus vasaku käega (äää hirrrmus)

Samas, olen elus...aga mis elu see on :D

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...