Sunday 10 July 2016

FitGames 2016 III etapp

Hommikul ärgates ei olnud kohe üldse tunnet, et tahaks täna võistelda. Eile hommikul sörkisin 14km ja jalad väitsid mulle, et nad eriti ei viitsi ja ei ole väga nõus minuga koostööd tegema. Otsustasid lihtsalt rasked olla. Paar korda isegi mõtlesin, et parem istun kodus kui Põltsamaale sõitma hakkan. Aga olen ju endale lubanud, et üritan enamus etappe kaasa teha, sest üritus on ju lahe. Keha tahab puhata, aga küll varsti saab. Jah, ise ka ei usu, aga võtsin juuli lõppu puhkuse nädal aega - mis ei tähenda muidugi, et ei jookse ja ei võistle, aga lihtsalt puhkan rühmatrennidest. On vaja sellest ringist korraks välja tulla, muidu kaua enam ei kesta.
(riietusruumis oli veel tunne, et no ei taha eriti nagu)

Aga tänane võistlus kujunes minu jaoks siis selliselt, et alustasin suvel ja lõpetasin talvel. Seekord oli 6 kuningannat võistlustel ja rajal korraga 5 võistlejat. See tähendab, et üks läks järgmisse jooksu koos printsessidega. Kui start anti, siis päike lõõskas ja minu jaoks oli veidi liiga palav. Esimene ala oli 20 kosmonauti. Seekord tehnika siis nii, et maas olles käed ja jalad maast lahti korraks ja üleval hüpet tegema ei pidanud (käed üle pea sirutatud siiski). Sealt edasi 30m jooksu ja kelgu tõmme (kelgu raskuseks kokku 45kg). Kelku tuli tõmmata ketist, mis ilma kinnasteta tõmmates oleks päris valus tegevus olnud. Pärast 30m tõmmet tulid kõhulihased. Tehnika: tallad koos, 1kg topispalli viimine üle pea (maa puude) ja istesse tõustes palliga üle varvaste maa puude. Kordusi 30. Sealt edasi kelgu lükkamine tagasi algusesse (30m). Ja siis jälle algusest peale - kokku kolm ringi kogu pulli.
Teise ringi ajal jõudis kohale korralik äike (muide stardipauguks oli ka äikse kärgatus) ja vihm. Mis polnudki paha, sest stata pinnas muutus libedamaks ja kelguga oli kergem mürada. Teise ringi alguses olin teistest võistlejatest juba päris pikalt ees, aga ei lasnud tempot eriti alla, sest teadsin, et üks võistleja on järgmises jooksus ja kokkuvõttes loeb raja läbimise aeg. Kolmanda ringi alguses olin juba poole ringiga teistest ees, aga siis lajatas kaela korralik rahe. Õnneks minu jaoks see midagi oluliselt raskemaks ei teinud, tempo tuli veidi maha. Just kõhulihaste ajal sadas rahetükke näkku ja suhu ja silma ja tõmbas hingamise ikka väga rütmist välja. Selili lombis maas ja peat sadas täiega juurde. Käidi küsimas korraldajate poolt, et kas tahan jätkata (hirmuga mõtlesin isegi, et äkki katkestatakse võistlused ja pingutus oli asjatu olnud), andsin kiire vastuse, et jah ja panin edasi. 
(ma nagu üksi võistleks :D)
Kelgu lükkamine viimases ringis oli kõvasti lihtsam, sest rahest oli lumerada maas ja oleks võinud ka ühe käega lükata nagu salvokat. Lõppu panin veel sprindi, sest aeg ju oluline ja tahtsin kiiresti ära katuse alla saada :D Aeg tuli 10min mingite sekunditega.

 Seekord jagunesid kohad nii, et tõusin uuesti ka kuningannade klassi liidriks. Hetkel vahe teise kohaga 5 punkti. Aga noh teada on see, et kui tulevad jõudu nõudvad alad, siis ma olen kotti tõmmatud ;) 

 (mõnus lombis püherdada ;) )


Hetkel siis jõusaaliga ei tegele ja jõudu ei treeni ning keskendun ikka jooksudele.
(kükke ei tee ;) )
 FitGames on üli tore vahedus teistele võistlustele ja tegevustele. Loodan Tartu etapil (24.juuli) näha palju osavõtjaid :)
(auhinnamant - saab juustu süüa jälle :D)

Järgmine nädalavahetus peaks siis tulema vist suve jooksul ainus nädalavahetus kus ei võistle ühelgi alal! Kehale väga hea, aga vaimul hakkab igav kindlasti :D

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...