Wednesday 17 June 2015

Tagasi trennide- ja dieedi-rajal

Pärast nädalast "laadimist" ja eriti patust nädalavahetust on seis üpriski ikalduslik. Jõudu muidugi on, aga kaalu on kah. Ja samas kimbutab kerge külmetus-asjandus ning energiaga pole just parimad suhted. Esmaspäevast alates tagasi trennide graafikus ja toit jälgimise all. Ega ma sellel "puhke " ja "laadimise" nädalal ka oluliselt trenne tegemata ei jätnud tegelikult, aga toitu toppisin sisse küll suhteliselt valimatult. Nüüd tuleb viisakalt käsi ette panna shokolaadile ja alkoholile. Natuke häirib see, et Jaanipäev on tulemas ja see on kõigi jaoks mingi püha lehm. Muud ei kuule kui, et no mis sa siis pühade ajal teed, et kus pidu paned jne jne. Ei pane mingit pidu. Miks need teatud pühad peavad olema sööma-ja joomaorgiad? Ega kui teised joovad, siis minul ei jää trenn tegemata. Mina eelistan aktiivsemat tegevust kui lõkke ääres seismine ja kartulisalati sisselükkamine. A no see olen mina. 
Järgmisest nädalast läheb rühmatreeninguid veel vähemaks ja on rohkem aega keskenduda jõusaalile ja võistlusaladele ning jälle jooksmas käima hakata. 
Mida siis dieedi ajal söön? Suhteliselt samu asju mida koguaeg. Lihtsat lülitan mõned patusemad asjad välja ja tegelen rohkem toidu kaalumisega. Olenevalt trennide arvust päevas erineb ka menüü veidi.

Hommik
Kaerahelbe-muna puder:  munavalge, maasikad (või rabarber või banaan), kaerahelbed - kõik koos veega keedetud (munavalge ja maasikad blenderis vahule ja valan peaaegu valmis kaerahelvestele ja keedan lõpuni)
Toidulisandid: Omega3, D-vitamiin, C-vitamiin, magneesium
Kohv


Või banaani-muna pannkoogid (praetud kookosrasvaga)

Lõuna
Kanafilee, paprika, avokaado, punapeet, tomat, porrulauk, roheline tee
Või (noh pmts sama) kanafilee, aedviljasegu, avokaado, porrulauk, roheline tee 


Vahepala (enne õhtuseid trenne):
Maitsestamata jogurt, maasikad, rabarberid (blenderisse ja valmis), kohv
Või valgupuding, jõhvikad, roheline tee või kohv

Õhtu
Kanafilee, paprika, porrulauk, tomat (sama, mis lõuna), murelid, omega3, magneesium, roheline tee või vesi
Või omlett (muna, paprika, porrulauk blenderisse ja pannile), punapeet

Trennis


Vahepalana kahe trenni vahel (kui sööma ei jõua):
Shokolaadimaitseline Self valgujook
Või virsikumaitseline Hera80 valgujook

Või minu totaalne lemmik shokolaadimaitseline Bursti valgubatoon

Jah, seda kõie kokku on vähe. Aga küll see massiperiood ka veel tuleb ;)

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...