Saturday 27 June 2015

No days off

Kas loeb see kui spordiklubi on kinni? Mitte eriti.  Trenn tegemata ikka ei jää. Olen suuremat rõhku jooksmisele pannud viimasel nädalal. Jaanipäeval toitudega ei liialdanud, küll aga kuritarvitasin veini ehk. Samas pole ka dieediga eriti kenad lood viimase paari nädala jooksul. Igasuguste ürituste ja pühade tõttu on tavapärane elurütm häiritud. Kui pühade ajal oli spordiklubi kinni, siis lahendasin asja välitrenniga. Kerged 2x4km jooksu (hommikul  rannas ja õhtul linnas) ning lõuatõmbed ja rööbaspuudel surumised Tammekal. Terve Eesti oli välja surnud. Trippisime Haapsalst Pärnusse, Viljandisse ja tagasi Tartusse. Inimesed kulgesid, kõik toidukohad olid kinni ja valitses üldine uimasuse rütm. Pidin päris korralikult ennast kokku võtma, et õhtune trenn ära teha. Üldse kuidagi palju pingutust nõuab enda kokkuvõtmine viimasel ajal. Vaim on ikka väsinud. Ei ole ju puhkust lubanud üle 1 päeva nädalas (kui sedagi) ja nii juba viimased 10 kuud, millest 6 kuud rangemat toitumise jälgimist. Eks kehal ja vaimul on korralik stress peal. Aga küll see puhkus ka tuleb :) Pärast Rootsi võistlusi on kindel plaan aeg maha võtta mõneks ajaks, Samas sinnani tuleb päris korralikult pingutada, sest keha ei allu tahtele enam nii kergelt.
Siiski pole virisemisek põhjust, sest eile tegin enda jaoks uue rekordi. Nimelt jooksin järjest 20km ja seda täpselt 2 tunniga (seni pikim jooksudistants on olnud vast 15km). Suured tänud Allarile, kes selle tegevuse eestvedajaks oli. Nii mõnusas seltskonnas (Allar, Henri) läks see maa suht lennates.

Jõunäitajad on hetkel head, aga eks seda massi ka on peal. Nüüd suurem rõhk dieedile ja näis mis saab. Paar nädalat pingutust veel ja küll ma ellu jään :) Kui ma bitchima kukun aegajalt ja jonnima, siis palun vaadake sellest lihtsalt mööda ja hea sõna annab rohkem jõudu kui paika panemise üritamine (mind niiöelda paika panna on hetkel suht võimatu ja äärmiselt ebavajalik tegevus, ärritun vaid liigselt). Mõnusat suve nautimist ja ärgem unustagem liigutamist ;)

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...