Sunday 18 September 2016

Täiskuu rabas ja juba kergemad 31km jooksu

Pikka juttu ei tee. Seekord monteerisin nädalavahetuse videotesse. Reede õhtul sain koju kella 20 ajal, kohe pakkisin asjad ja tõmbasin rabaveerde. Ööbisin autos. Muuseas 8h magasin täis suisa (mis on minu puhul väääga harv nähtus). See on kui oled ümbritestud totaalsest vaikusest. Kella 2 paiku öösel ärkasin korraks ja päris nice vaatepilt avanes - pilves taevas, aga täpselt kuu koha peal auk. Kaks klõpsu ja külg uuesti maha. Hommikul kohe omadega rappa. Kulgesin 2,5h ja ei olnud vähimatki tahtmist ära tulla...külm hakkas lihtsalt. Siis väike põige ka Vastseliina linnuse juurde ja matkarajale. Ma võiks ükskord fotoka kasutamise kamuidugi ära õppida. Noh, süsteemid ja seadsitamised ja asjad. Ma ju lihtsalt lahmin. Ma ei tea kaameratest miteeeee midagi. Samas, hea ongi...muidu hakkaks veel jumal teab mis kalleid pille himustama jne. Tahtmine on siiski pigem ringi konnata ja selle käigus siis mõned kaadrid tulistada.
Kogu üritusest kokkuvõte siin:



Tegin seekord videolõike ka metsas, aga programm ei viitsi minuga koostööd teha ja laseb aind pilte kokku miksida ja videote osas on tal oma arvamus...siis no ei viitsi jaurata kah. Ühe lõigu panen niisama otse (muidu tahtsin kokku lõikuda).


 Kinos jõudsin ka ära käia õhtul - "Snowden", soovitan küll, meeldis. Õhtul veel laadisin ennast tumedat šokolaadi ja kaerahelbeputru täis ja miksisin videot poole ööni ;) Oma toitumistest pole ma veel jõudnud rääkida, aga seame atra. Eks see vähe teistsugune on ehk tavatoitumisest, samas taastuda ju aitab ja nälgimisega pole kindlasti tegu ning rämpsu sisaldab harva ja minimaalselt. Iga asi omal ajal. Ja küsimusi ikka tuleb, et noh sa vist ei luba endale ikka midagi ja magusat ei söö jne. Kõike söön (magusat 2x nädalas kindlasti), aga omadel aegadel ja oma süsteemi järgi :)
Täna läksin jooksma plaaniga, et vaatab mis saab. Igaks juhuks 2 geeli kaasa, et kui tuhin tuleb, siis teen pikema otsa. Tuli. Nii palju tuli suisa, et tegin 31,3km ja oleks kannatanud isegi veidi veel. Rada sai lihtsalt otsa ja kodu tuli ette. Kui tundsin, et jalad pmts lubavad, siis tahaks 3h täis joosta, aga kilomeetrid sain kiiremini otsa :D Aeg 2h 51min. Eelmine nädal jooksin 30km ajaga 2:48 (täna oli 30km aeg 2:44...).

 Ega see on kui töö/trenninädal on naaatukene kergem - taastub peaaegu ära suisa :P Ja midagi pole teha kui ikka nädala sees kordagi jooksma ei jõua, siis tahad ju selle ühe päevaga kõik ära joosta. Vaatab siis mis selle 1.oktoobriga saab. Oleks veel 1,5kg kergem kah, siis lippaks küll ju :D
Enivei, et jällegi pärast jooksu mitte istuma jääda, siis korjasin Marise peale ja läksime ilulesime nõks metsavahel. 


Noh selle asemel, et kodus tööd teha. Kuidagi kuhjub jälle asju ja koolinädal on ees, mis tähendab, et tänase õhtuga tuleb kõik maailma asjad ära teha. Just sain uue spinni kava valmis, seega ongi pooled maailma asjad tehtud :D Teen nüüd teised pooled ka ära ja saabki põhku :P

Aaa ja kolmapäeval sättisin ka töögraafiku nii, et õhtupoolik oli vaba ja tuiasin Tilleoru matkarajal. Üli mõnus koht. Koperdan kõikvõimalike loomade otsa viimasel ajal.



Neljapäeval põikasin trennide vahel Valgesoo õpperajale ja tegin seal veidi tööd. Ei ole lihtsalt võimalik toas ja arvuti taga olla nende ilmadega hetkel.


Vaatame siis, mis uus nädal toob. Üritan ennast kokku võtta ja loetud raamatutest ja toidu värgist ka kirjutada. Ehhh nohh kui ringikolamiste vahel aega saab eksole.

No comments:

Post a Comment

Maskiga või maskita? Vingumisega viiruse vastu

 Nüüd mul on aega kirjutada, sest istun kodus. Ja elukaaslane istub ka kodus. Ehk lapsega tegelemine on jaotatud. Jah, isolatsioonis. Jah, e...